gradinile-romane-cazare-neamt-1

O Cazare Superbă cu Restaurant, pe malul lacului Bicaz

În ultimii ani, turismul din România a fost orientat către vacanțele pe cont propriu, în destinații îndepărtate de marile orașe, acolo unde domină liniștea și intimitatea.

Astăzi mergem în județul Neamț, pe malul Lacului Bicaz, într-un loc în care vei aprecia fiecare moment al șederi tale și îți vei încărca la maxim bateriile.

gradinile-romane-cazare-neamt-4
gradinile-romane-cazare-neamt-17

Este vorba despre Pensiunea Grădinile Romane, unde simți că parcă locul cu toată splendoarea lui, te ”ghidează”, te liniștește, te ajută să pui pauză și să cercetezi cu drag tot ce e în jur. 

E locul a cărei priveliște nu ai cum să o uiți vreodată, iar dacă închizi ochii, parcă vezi imensul lac în care luminile își fac propriul spectacol, în care gazonul tuns cu atenție și aleile îngrijite te duc cu gândul la grădinile unui mic palat. 

gradinile-romane-cazare-neamt-6
gradinile-romane-cazare-neamt-19
gradinile-romane-cazare-neamt-3

Cadrul natural este unul spectaculos, iar întreg spațiul în care se pot organiza evenimente, presupune o suprafață de 7000 de mp. Locația este una ideală pentru reuniuni, team-building-uri, yoga retreat-uri, evenimente și nu în ultimul rând pentru un weekend romantic alături de persoana dragă.

Pensiunea poate găzdui turiști în 12 camere spațioase, confortabile, cu un design inedit în stil victorian, dotate cu tot ce ai nevoie și în care rolul principal îl are priveliștea de vis către lac.

Doar gândiți-vă cum ar fi să vă treziți cu un asemenea view în fiecare dimineață a vacanței voastre.

gradinile-romane-cazare-neamt-2
gradinile-romane-cazare-neamt-7
gradinile-romane-cazare-neamt-16
gradinile-romane-cazare-neamt-10

Ce poți face în zonă?

Accesul către locație se face din drumul județean care leagă orașul Bicaz cu Poiana Teiului, coborând 500 metri pe un drum neasfaltat, până pe malul lacului Bicaz (numit și Izvorul Muntelui).

În cazul în care doriți să explorați frumoasa și pitoreasca zonă a Durăului, puteți vizita Durău Parc/Pârtia de ski, Via Ferrata Astragalus, Masivul Ceahlau, Parcul de Escaladări Durău, Palatul Cnejilor/ruine, Mănăstirea Petru Voda, Rezervația de Zimbri, Cetatea Neamțului, Casa Memorială Ion Creangă, Izvorul Muntelui, Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmas, Lacul Roșu.

De asemenea, puteți desfășura și activități precum închirierea de bărci, pescuit, drumeții, tir cu arcul, închiriere de caiace sau snorkelling.

gradinile-romane-cazare-neamt-23
gradinile-romane-cazare-neamt-24
gradinile-romane-cazare-neamt-8

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *