Despre noi

Holiday with Views este un proiect 100% românesc, creat la începutul anului 2020, cu scopul de a scoate în prim plan potențialul turistic național, în special prin descoperirea și promovarea destinațiilor de vacanță ce pot oferi turiștilor experiențe memorabile.

Considerăm că turismul local are multe de oferit, așa că am ales să-l explorăm cât mai mult și să promovăm locuri și experiențe speciale, de care puteți avea parte în vacanțele petrecute în România.

Hai să vezi România prin ochii noștri!

despre noi

Cum, Când, Care este scopul?

Ne informăm, analizăm oportunități, lucrăm în echipă și investim resursele necesare pentru a ne dezvolta și pentru a oferi tuturor posibilitatea să-și rezerve rapid și în siguranță, cazările.

Locurile de cazare inspiră călătoriile, așa că am ales să le prezentăm doar pe cele care transmit în mod constant calitate, confort, bun gust și experiențe autentice.

Scopul nostru principal este de a crea o comunitate cât mai mare și mai valoroasă, formată din oameni pasionați de turismul local, de cazările premium și cele care pot oferi experiențe inedite de vacanță.

Vrem să fim cei care îți inspiră călătoriile, cei în care poți avea încredere, cei pe care poți conta oricând vrei să-ți planifici vacanțele.Ce înseamnă Hwv.ro pentru turiști și pentru gazde?

Suntem promotori ai turismului local și împărtășim cu drag locurile interesante pe care le descoperim


Turisti
Hwv.ro este platforma ideală pentru călătorul care vrea să exploreze destinații speciale, prin intermediul căreia poate rezerva sigur și rapid. Cei care aleg platforma noastră pot avea încredere că unitățile listate sunt atent verificate, analizate și selecționate potrivit unor criterii care să asigure un turism de calitate.

Turiștii își pot crea propriile liste cu cazări favorite, le pot distribui apropiaților sub diferite forme, se pot bucura de oportunitățile last-minute sau alte tipuri de oferte, pot urmări statusul rezervărilor, evidența lor, pot economisi timp prin plata sejururilor chiar din platformă și nu în ultimul rând, să fie ținuți la curent cu noutățile turistice.
Gazde
Ne dorim ca toți cei care aleg să-și listeze proprietățile pe platforma noastră, să aibă parte de o experiență plăcută, să o folosească cu ușurință și să utilizeze toate funcționalitățile, cu toate beneficiile lor.

Gazdele își pot lista singure proprietățile în cadrul platformei și le pot administra într-un mod practic, își pot gestiona rezervările într-un sistem simplu și intuitiv, pot comunica direct cu turiștii care au confirmat rezervările, își pot crea diferite tipuri de oferte și nu în ultimul rând, pot sincroniza calendarul de disponibilitate și tarifele cu alte platforme.


Ce ne diferențiază de alte platforme?

1.
Promovăm un turism de calitate

Ne alegem partenerii cu foarte mare atenție, în urma unor verificări amănunțite, astfel urmărim să punem la dispoziția utilizatorilor servicii de înaltă calitate.
2.
Procesul de rezervare este sigur, simplu și rapid

Întregul proces de rezervare implică o relație directă între turist și gazdă, schimbul necesar de informații pentru a ajunge la planificarea unei vacanțe ideale.

3.
Punem la dispoziție o platformă modernă, flexibilă și cu un design prietenos

Platforma Hwv.ro a fost concepută pentru a oferi utilizatorilor săi posibilitatea de a avea parte de o navigare intuitivă și cu numeroase beneficii ale funcționalităților.
4.
Aducem în atenția utilizatorilor doar cazări spectaculoase, dar și experiențe inedite

Ușurăm identificarea și selectarea destinației potrivite, aducând în prim plan sugestii de cazare grupate pe categorii speciale.


Founder

"Pe lângă definirea ca platformă turistică axată pe promovarea cazărilor și experiențelor premium și inedite, atunci când vorbim despre “Holiday with Views”, ne referim întotdeauna la munca în echipă, perseverență și dorința de a fi altfel."

Adriana Morărescu


Înapoi Înapoi