Devino gazdă

Fii partenerul nostru și hai să promovăm România în cel mai frumos mod


Încearcă să devii gazdă
Devino gazda

Ce spun partenerii Ce spun partenerii noștri...

Prețuim orice colaborare și ne place să oferim rezultate excelente

„River Residence Chalet recomandă colaborarea de peste 2 ani cu platforma Holiday with Views. Serviciile de promovare ale locației noastre au avut rezultate bune, comunicarea este ireproșabilă și impactul în piață al postarilor oferite de Holiday with Views a fost de bun augur. Îi recomandăm oricărei locații care își dorește oaspeți și o vizibilitate crescută în piață.”

Anca - River Residence Chalet

„Pentru noi ați fost mereu o platformaă în spatele căreia se află o echipă munctioare, empatică și gata să ofere suportul reprezentanților unităților de cazare, dar și informații corecte și complete turiștilor.”

Alexandra - Green Resort Bran


“Colaborarea cu Holiday with Views a început în 2019, când am deschis prima locație, Redwood. A fost o neîncredere în a investi chiar și sume mici, într-un site care promitea că aduce trafic și rezervări. Sunt multe alte site-uri sau platforme de listing unde îți poți expune locațiile, însă Holiday with Views a fost printre singurele care a realizat exact ceea ce ne-a promis, să ne aducă rezervări. Prin social media, grupul de Facebook, contul de Instagram, au reușit să crească gradul de ocupare când nimeni nu ar fi crezut. Creșterea lor organică are un impact mult mai mare decât orice reclamă platită. Recomand cu încredere serviciile lor, indiferent de tipul de proprietate sau de maturitatea afacerii.”

Bogdan - Roots Villas

“Încă din prima zi a colaborării noastre, echipa Holiday with Views a dat dovadă de seriozitate și profesionalism, făcând tot posibilul printr-o comunicare perfectă, să contribuie la promovarea locației ceea ce a avut ca rezultat direct o creștere exponențială a rezervărilor. Expertiza în domeniu, face din Holiday with Views un partener de nădejde pe care îl recomandăm cu toată încrederea. Mulțumim pentru tot sprijinul acordat!”

Ioan - Casa Pelinica


„Colaborarea cu voi este una din cele mai frumoase și pline de bucurie. Am apreciat mereu promptitudinea cu care ați răspuns solicitărilor noastre, capacitatea voastră de a găsi soluții potrivite situațiilor ivite, modul de comunicare și dorința permanentă de îmbunătățire a serviciilor. E una din colaborările care s-a transformat într-o prietenie frumoasă și în același timp, un parteneriat valoros la care nu as renunța. Felicitări vouă, inițiatorilor acestui proiect de promovare și întregii echipe, pentru activitatea pe care o realizați cu atât de mult drag si pentru contribuția pe care o aduceți la succesul nostru!”

Anda - Vila Chic M

„Colaborarea cu Holiday with Views a fost prima noastră alegere, de acum doi ani, atunci când am pășit în zona de turism, cu locația noastră de suflet Casa de sub Munte Fundata. V-am ales deoarece ne-ați inspirat încredere, am văzut la voi cazări inedite promovate foarte frumos și un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare. Știm că va fi o colaboare pe termen lung, deoarece vă simțim aproape de câte ori avem nevoie. Succes!”

Andreea - Casa de sub MunteBeneficiile colaborării cu noi

Ne informăm constant despre noutățile din domeniu și punem accent pe calitatea și eficiența activităților de promovare

1.
Listarea în cadrul platformei este gratuită, nu este percepută vreo taxă lunară sau anuală, iar remunerarea serviciilor de promovare, se va efectua doar în cazul rezervărilor finalizate.
2.
Punem accent pe calitate, aspect ce oferă partenerilor o vizibilitate mult mai mare în rândul celor care preferă serviciile turistice premium.

3.
Oferim posibilitatea de sincronizare în timp real a calendarului de disponiblitate și tarifelor, cu alte platforme folosite.
4.
Partenerii vor gestiona rezervările cu foarte mare ușurință, printr-un sistem practic și eficient, dezvoltat pentru a evita rezervările dublate.

5.
Punem la dispoziția fiecărui partener un cont de administrare propriu, accesibil non-stop, prin care pot fi efectuate modificări ce țin de organizarea proprietății și condițiile de închiriere.
6.
Punem la dispoziție o platformă modernă, multifuncțională, intuitivă și cu un design prietenos, dezvoltată și bazată pe nevoile actuale ale partenerilor.


Comunitatea HwV

Dezvoltarea comunității este esențială, dar cel mai mult contează principiile care stau la baza funcționării ei

Ne plac partenerii care interacționează cu plăcere, care vor să fie unici, cei care se adaptează noilor tendințe turistice și nu în ultimul rând cei care pun accent pe calitatea serviciilor oferite. Așadar, dacă îți dorești să faci parte din comunitatea noastră, va trebui să îndeplinești câteva condiții:

  • Indiferent de tipul proprietății pe care dorești să o listezi, aceasta trebuie să ofere turiștilor condiții și servicii turistice de calitate superioară.

  • Fotografiile trebuie să aibă o calitate bună, să fie clare și să reflecte realitatea.

  • Majoritatea recenziilor din mediul online trebuie să fie pozitive.
  • Unitatea de cazare trebuie să funcționeze respectând normele legale specifice în vigoare.

  • Proprietatea are un design special și poate asigura desfășurarea de activități turistice autentice.


Încearcă să devii gazdă

Înapoi Înapoi