8

Descoperă o Cazare Inedită în Dealu-Babii, Hunedoara

Înconjurată de frumusețea naturii și încărcată de istorie, această casă tradițională reabilitată a fost transformată într-o adevărată cazare inedită, mai bine spus, o capodoperă. Aici, vei descoperi un design extrem de primitor, unde atenția la detalii și linia rustică se îmbină armonios cu elemente decorative boho-chic și accente moderne.

Amplasată în Dealu Babii, Hunedoara, această casă de vacanță se află într-o poziție privilegiată, înconjurată de multe obiective turistice.

play by roua land
3

Proprietatea păstrează cu mândrie linia rustică a casei originale, aducând astfel un aer autentic în fiecare încăpere, însă, de-a lungul procesului de reabilitare, s-a adus și o notă de modernitate prin introducerea unor elemente decorative și funcționale.

Designul interior, cu influențe boho-chic, îți oferă senzația că ai pășit într-o galerie de artă, iar culorile calde și armonioase te învăluie într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă.

8
plai by roua land

Casa de vacanță are o capacitate de 4 persoane și oferă tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil și plin de farmec. Cele 2 camere spațioase sunt prevăzute cu pat matrimonial și sunt gata să te întâmpine cu aerul lor boem și cald. Proprietatea dispune de băi dotate cu facilități moderne și finisaje de cea mai bună calitate.

În centrul casei se află livingul inedit, cu un șemineu atrăgător, care emană căldură și intimitate. Aici poți petrece serile înconjurat de o atmosferă magică, alături de cei dragi. Bucătăria complet utilată îți oferă posibilitatea de a pregăti mese delicioase cu ingrediente proaspete și locale, pentru a experimenta arome autentice.

18
plai by roua land

Pentru cei pasionați de gătit, bucătăria complet utilată este un paradis al experiențelor culinare. Aici poți pregăti mâncăruri delicioase și să le savurezi într-o atmosferă plină de farmec. În plus, proprietatea oferă și o zonă de grătar în aer liber, unde îți poți încânta papilele gustative cu delicatese pregătite la jar.

plai by roua land

Cu o grădină îngrijită, proprietatea te invită să te bucuri de aerul curat și peisajul pitoresc al zonei. Pentru momente de relaxare și răsfăț, în curtea interioară vei găsi un ciubar, unde poți savura o baie relaxantă sub cerul înstelat.

81

Așa cum vezi, această casă tradițională reabilitată din Dealu Babii, Hunedoara, te întâmpină cu brațele deschise și te invită să te bucuri de o experiență unică de cazare. Atmosfera primitoare, designul inedit și numeroasele atracții turistice din apropiere fac din această proprietate un loc ideal pentru o vacanță de neuitat.

Rezervă-ți AICI sejurul și lasă-te purtat într-o călătorie fascinantă în inima tradiției și a confortului modern.

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *