casa-de-sub-munte-munti-fagaras

10 Cazări Spectaculoase din Țara Făgărașului

Dacă te gândești să planifici o vacanță memorabilă, dar nu știi încotro să te îndrepți, îți sugerăm Țara Făgărașului. E ca un colț de Rai și asta nu doar pentru că ne place nouă, ci pentru tot ce vei găsi aici, de la peisaje uimitoare, dealuri împădurite, trasee montane, până la atracții turistice incredibil de frumoase și interesante. Îți dăm și câteva exemple, Parcul Tematic Povestea Calendarului, Castelul de Lut “Valea Zânelor”, Transfăgărășanul – cea mai spectaculoasă șosea din România, Cetatea Făgărașului sau Aventura Parc Drăguș.

Acestea sunt doar câteva din multele atracții faine pe care le poți include în experiența ta de neuitat, dar înainte de toate haideți să punctăm și câteva locuri faine de cazare din acest ținut fermecat.

Cabana Forest A-Frame

Amplasată chiar la poalele Munților Făgăraș și înconjurată de natură din toate părțile, Cabana Forest A-Frame are un design scandinav și poate oferi celor care îi trec pragul, confortul și intimitatea necesară pentru o vacanță relaxantă.

Proprietatea are o capacitate de 6 persoane și pune la oune la dispoziție 3 camere, 2 băi, living open space cu bucătăria, grădină cu foișor, zonă pentru foc de tabără, loc de joacă și parcare gratuită.

În același timp, se află foarte aproape de multe obictive turistice extrem de attractive și la doar 40 km de mers cu mașina, până în municipiul Sibiu.

forest-a-frame-porumbacu-sibiu-2
tara-fagarasului-brasov-sibiu
forest-a-frame-porumbacu-sibiu-1
forest-a-frame-porumbacu-sibiu-6
forest-a-frame-porumbacu-sibiu-3
forest-a-frame-porumbacu-sibiu-5
forest-a-frame-porumbacu-sibiu-7

Pensiunea Joyard

Situată în Porumbacu de Sus, Pensiunea Joyard are probabil una dintre cele mai frumoase grădini în care te poți relaxa în vacanță, gazdele punând suflet în fiecare mic detaliu. Adulții se pot relaxa la un pahar de vin bun, iar copiii au la dispoziție 2000 mp în care se pot bucura de cele mai frumoase jocuri ale copilăriei.

Capacitatea unității este de de maxim 14 persoane și dispune de 4 camere cu pat matrimonial și un al doilea pat dublu la mezanin la 2 dintre aceste camere și 4 băi. Închirierea se poate face integral sau pe camere.

pensiunea-joyard-porumbacu-sibiu-1
pensiunea-joyard-porumbacu-sibiu-2
pensiunea-joyard-porumbacu-sibiu-3
pensiunea-joyard-porumbacu-sibiu-8
pensiunea-joyard-porumbacu-sibiu-5
pensiunea-joyard-porumbacu-sibiu-7

Cabana La Tiby

Se spune că apa unui râu îți spală sufletul de griji și-ți oferă liniștea interioară, de care cu toții avem nevoie la un moment. O astfel de trăire, o poți avea și la Cabana La Tiby, o unitate de cazare situată la 35 km de centrul orașului Sibiu, undeva în mijlocul naturii din zona Porumbacu de Sus. Aici, zgomotul specific orașului nu este niciodată prezent și vei putea desfășura în voie orice activitate te face fericit.

Cabana dispune la parter de un living spațios, o bucătărie complet utilată și o baie, iar la etaj, de 4 dormitoare, dintre care 3 cu paturi matrimoniale și 1 cu pat single și de o baie de serviciu. La exterior, unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților o zonă de grătar, un foișor, terasă cu vedere la munte, o zonă de relaxare cu hamace, chiar lângă râu, parcare privată și mult spațiu verde.

cabana-la-tiby-porumbacu-sibiu-1
cabana-la-tiby-porumbacu-sibiu-2
cabana-la-tiby-porumbacu-sibiu-4
cabana-la-tiby-porumbacu-sibiu-7
cabana-la-tiby-porumbacu-sibiu-6
cabana-la-tiby-porumbacu-sibiu-3

Casa de sub Șipote

Este o cabană aflată în inima naturii, pe deal împădurit din Porumbacu de Sus, Sibiu, unde poți avea parte alături de cei dragi de vacanță mult visată. Construită din lemn rotund și piatră, Casa de sub Șipote întruchipează bunul gust și o perfectă armonie dintre rustic și modern.

Cabana are o capacitatea de 12 persoane și pune la dispoziția turiștilor 4 dormitoare primitoare cu băi proprii, un living cu șemineu la parter, zonă de dining, terasă exterioară cu priveliște spre munte, zonă de relaxare prevăzută cu ciubăr și saună și zonă barbeque.

casa-de-sub-sipote-porumbacu-sibiu-5
casa-de-sub-sipote-porumbacu-sibiu-4
casa-de-sub-sipote-porumbacu-sibiu-3
casa-de-sub-sipote-porumbacu-sibiu-1
casa-de-sub-sipote-porumbacu-sibiu-2

River Residence Chalet

Este unul din cele mai simpatice locuri de cazare din Țara Făgărașului, mai ales dacă vreți să vă treziți și să vă beți cafeaua de dimineață admirând o priveliște naturii.

Situată satul Vistișoara, Brașov, casa de vacanță River Resort Vistișoara are o capacitate de 12 persoane în 5 camere duble cu vedere la munte și dispune de living spațios cu vedere la Munții Făgăraș, bucătărie complet utilată, zonă de dining, foișor, zonă de grătar/ceaun, loc de joacă pentru copii prevăzut cu trambulină, leagăne, hamac, ieșire directă la râu și o grădină de 1000 mp.

river-residence-chalet-brasov-1
river-residence-chalet-brasov-3
river-residence-chalet-brasov-4
river-residence-chalet-brasov-5
river-residence-chalet-brasov-2

Pensiunea Piemont

Un colț de rai la poalele Munților Făgăraș…pare o descriere din povești, însă o astfel de locație chiar găsim la noi în țară. Pensiunea Piemont este înconjurată de munți și are un view impresionant către Vârful Moldoveanu. Pentru cei ce vor liniște și un peisaj superb, este locul ideal.

Pensiunea este situată în localitatea Vistișoara, Brașov are o capacitate de 16 persoane în 8 camere duble matrimoniale cu băi proprii și pune la dispoziția turiștilor linving spațios, bucătărie utilată, zonă de dining, restaurant, grădină, zonă de grătar, foișor și parcare privată.

Se poate închiria atât integral, cât și pe camere.

pensiunea-piemont-brasov-1
pensiunea-piemont-brasov-2
pensiunea-piemont-brasov-3
pensiunea-piemont-brasov-4
pensiunea-piemont-brasov-5

Casa de vacanță Domestic

“Casa ta departe de casă”, așa putem descrie una dintre cele mai plăcute cazări de la poalele Munților Făgăraș. Cu un design unic și extrem de primitor, Casa Domestic este  este varianta ideală de cazare atât pentru o ieșire cu familia sau prietenii, cât și pentru un teambuilding cu colegii. Aflată la jumătatea distanței dintre Brașov și Sibiu, aveți posibilitatea să vizitați numeroase atracții turistice și crearea unor amintiri de neuitat.

Casa de vacanță are o capacitate de 10 persoane și dispune de 5 camere, fiecare cu un design unic, living cu șemineu, bucătărie utilată, terasă exterioară și zonă de grătar.

casa-domestic-brasov-5
casa-domestic-brasov-3
casa-domestic-brasov-4
casa-domestic-brasov-6
casa-domestic-brasov-7
casa-domestic-brasov-2

Cabana Tata Gheo

La doar 750 metri de Castelul de Lut “Valea Zânelor” și Parcul tematic “Povestea Calendarului”, vă puteți odihni în tihna satului într-un loc plin  de natura într-un loc simpatic numit Cabana La Tata Gheo.

Este o locație intimă, dedicată celor care preferă vacanțele în familie și poveștile nostalgice spuse în jurul focului de tabără, ce dispune de o capacitate de 9 persoane în 3 camere.

Casa de vacanță pune la dispoziția oaspeților un living spațios, bucătărie, 2 terase exterioare, zonă de grătar, zonă pentru foc de tabără și un foișor.

cabana-tata-gheo-porumbacu-sibiu-1
cabana-tata-gheo-porumbacu-sibiu-5
cabana-tata-gheo-porumbacu-sibiu-8
cabana-tata-gheo-porumbacu-sibiu-6
cabana-tata-gheo-porumbacu-sibiu-3
cabana-tata-gheo-porumbacu-sibiu-9

Cabana Supporter

Aici este locul în care poți spune că nu simți lipsa verii și asta pentru că indiferent de cât de frig este afară, te poți bălăci liniștit în piscina exterioară încălzită și acoperită sau poți sfida temperaturile scăzute cu o baie fierbinte în jacuzziul exterior. Dar bucuria de a fi cazat în acest loc nu se rezuma doar la aceste două activități, cabana având un living superb, perfect pentru întrunirile de familie sau prieteni.

Cabana Supporter are o capacitate de 28 persoane, care în cazul unui meci se pot transforma în cei mai aprigi suporteri ai naționalei, având la dispoziție chiar și un dozator de bere.

cabana-supporter-avrig-sibiu-8
cabana-supporter-avrig-sibiu-7
cabana-supporter-avrig-sibiu-1
cabana-supporter-avrig-sibiu-4
cabana-supporter-avrig-sibiu-3
cabana-supporter-avrig-sibiu-6

Casa de sub Munte

Situat în inima țării, în frumoasa Țară a Făgărașului, Cătunul Sumerna este străjuit de cele mai înalte vârfuri ale Munților Făgăraș, Moldoveanu, Viștea Mare și Negoiu, fiind cea mai mică și cocheta așezare locuită din acest ținut.

Aici, în mijlocul naturii, într-o frumoasă poieniță își așteaptă oaspeții, îmbrăcată în straie tradiționale din lada bunicii, Casa de sub Munte, un proiect de familie, în care iubirea și respectul față de bunici și străbunici, au determinat gazdele să dea viața fiecărui obiect vechi, păstrându-le astfel amintirea vie.

Proprietatea dispune de 6 camere și este prevăzută cu living mic tradițional pentru servire masa, living mare cu șemineu, bucătărie utilată, terasă, spațiu de gratăr cu ceaun și disc, grădină cu pomi fructiferi unde se poate servi masa, parcare și loc de joacă.

casa-de-sub-munte-ucea-brasov-1
casa-de-sub-munte-ucea-brasov-2
casa-de-sub-munte-ucea-brasov-5
casa-de-sub-munte-ucea-brasov-4
casa-de-sub-munte-ucea-brasov-3
casa-de-sub-munte-ucea-brasov-6

Foto coperta: Facebook – Casa de sub Munte (drum spre munți) & wall-street.ro (peisaj cu munți și pădure)

Foto unități: Casa se sub Munte (Facebook/tarafagarasului.com), Piemont (Facebook), Cabana La Tiby (cabanalatiby.ro)

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *